Een huis kopen is voor veel Belgen een ultieme droom. Maar daaraan hangt een stevig prijskaartje vast. Vooral voor jongere mensen is het niet evident om dit te financieren: veel banken eisen immers een aanzienlijke eigen inbreng. Geen nood: bij Auxifina kunnen we je toch een oplossing bieden om méér dan 100% van de aankoop van jouw woning te lenen. Zonder eigen inbreng dus.
 

Eigen inbreng bij aankoop woning

Banken zijn streng bij het toekennen van een hypothecaire lening. Je moet zelf een belangrijk deel (soms tot 20%) van de aankoopprijs van de woning betalen, anders krijg je geen lening. Dat is voor veel jonge mensen bijna onmogelijk. Zonder hulp van hun ouders kunnen ze bij de bank dan ook geen lening vastkrijgen. Vaarwel vastgoeddroom? Niet noodzakelijk. Bij Auxifina kunnen zij vaak wel terecht. En ze kunnen nog genieten onze Batibouw-actie in 2018.
 

Het verhaal van Jean

Jean zat in dezelfde situatie. Hij was alleenstaande en had geen spaargeld. Toch droomde hij van een eigen huis. Plots komt er een huis in zijn buurt te koop. Maar een eigen inbreng kan Jean niet bieden. En ook de notaris- en registratierechten kan Jean niet zomaar betalen. Daarop neemt Jean de juiste beslissing: hij roep de hulp in van Auxifina. Gevolg: vandaag is Jean eigenaar van zijn woning. Hij heeft een hypothecair krediet afgesloten voor meer dan 100% van de aankoopprijs.
 

100% lenen voor aankoop woning zonder eigen inbreng

Eigenaar worden zonder inbreng is niet evident, maar ook zeker niet onmogelijk. Onze hypotheekspecialisten overlopen met jou je volledige persoonlijke situatie en je plannen voor de aankoop van en huis. Daarbij komende onder andere de volgende aspecten aan bod:
 
Hoeveel bedraagt de aankoopprijs van de woning? 
Hoeveel bedragen de registratierechten en notariskosten?
Heb je nog andere leningen of kredieten lopen?
Hoe groot is je inkomen?
Waar wil je over tien jaar staan?
 
Na een grondige analyse stellen onze medewerkers jouw kredietdossier samen en dienen ze een kredietaanvraag in. Auxifina werkt samen met verschillende kredietpartners die dergelijke oplossingen aanbieden.
 

Voordelen van onafhankelijk kredietbemiddelaar in hypothecair krediet

Auxifina is een onafhankelijk makelaar in hypothecaire kredieten. Dat is een groot voordeel in vergelijking met verbonden agenten van traditionele banken. Die kunnen kredietoplossingen aanreiken die de hoofdzetel van de bank aanbiedt. Zit er tussen de kredietformules van de bank geen oplossing tussen om 100% van de aankoopprijs van jouw huis te lenen, dan heb je pech. 
 
Een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecair kredieten werkt met meerdere kredietpartners samen. Hierdoor beschikt hij over een veel ruimer aanbod van kredietoplossingen. Bij Auxifina krijg je dus toegang tot een brede waaier aan mogelijkheden.
 

Wil je een huis kopen en 100% lenen?

Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekspecialisten. We maken graag tijd voor je om jouw hypothecair krediet te berekenen en te simuleren. Hier vind je een Auxifina-kantoor in jouw buurt.