Een hypothecaire lening, ook wel hypotheeklening, hypothecair krediet of woonkrediet genoemd, sluit je af op een belangrijk moment in je leven: je bouw, koopt of verbouwt een huis of appartement en gaat voor vele jaren een financieel engagement aan. Het is dan ook erg belangrijk dat je over de juiste informatie beschikt als je een hypotheek wil afsluiten. Daarom gaan we van start met www.hypotheek.be, een website die heel wat praktische tips en nuttige weetjes bundelt over hypothecaire leningen. Waar je ook jouw woonkrediet kunt simuleren.
 
Wat mag je verwachten van www.hypotheek.be?
 

Concrete en praktisch bruikbare informatie over hypothecaire kredieten

Al onze informatie is gebaseerd op echte kredietdossiers. We gaan dus een stuk verder dan louter de theorie.
 

Een hypotheeklening simuleren

Je kan er jouw hypotheeklening berekenen in een simulator. Simuleer de aankoop van jouw woning, de herfinanciering van jouw bestaand woonkrediet, een hypotheeklening ter financiering van de renovatie van jouw woning of bereken jouw hypothecair krediet als je uit elkaar gaat en jouw ex-partner wilt uitkopen.
 

Een antwoord op jouw vragen over hypotheken

In onze artikels vind je heel wat interessante tips. Vind je het antwoord op jouw vraag niet meteen terug? Geen probleem, mail ons en wij nemen met jou contact op.
 

Onafhankelijkheid

www.hypotheek.be is een initiatief van Auxifina. Auxifina is een kredietverstrekker voor consumentenkredieten, maar is ook een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire leningen. Dat betekent dat we met verschillende kredietpartners samenwerken en voor jou op zoek gaan naar de oplossing die het best bij jou past.
 

Info over tal van kredietoplossingen

Precies door het feit dat we met een tiental kredietverstrekkers samenwerken, kunnen we heel wat kredietformules aanbieden. Elke kredietverstrekker heeft zijn specialiteit. Afhankelijk van jouw verwachtingen en behoeften, kiezen wij samen met jou voor een oplossing op maat.
 

Kennis van hypotheken

De medewerkers van Auxifina beschikken stuk voor stuk over jaren ervaring. Hun kennis garandeert je een persoonlijke service en oplossing met kennis van zaken.
 

Meer weten?

Neem een kijkje op www.hypotheek.be of maak een afspraak met een Auxifina-kantoor in je buurt als je nadenkt over een hypothecaire lening.