Jeanne is 60 jaar en tijdelijk arbeidsongeschikt. Ze krijgt een vervangingsinkomen, maar wil haar zoon helpen en geld lenen voor zijn huwelijk. Een persoonlijke lening ziet ze wel zitten, maar ze wil financieel zo weinig mogelijk risico’s nemen. Wat kan Auxifina voor haar doen?
 

Geld lenen voor het huwelijk van haar zoon

Als ouder wil je jouw kinderen zoveel mogelijk helpen. Ook financiële hulp is voor veel jongeren welkom, zeker ingeval er zware kosten zijn, zoals bij een huwelijk. Maar omdat Jeanne moet leven van een vervangingsinkomen, heeft ze het financieel niet breed.
 
Jeanne wilt graag een deel van de kosten van het huwelijk betalen, maar kan dit niet in één klap op tafel leggen. Ze besluit om geld te lenen voor het huwelijk van haar zoon.
 

Lening online indienen

Jeanne dient via de Auxifina-website een aanvraag in voor een lening op afbetaling, met een bedrag van 1.501 euro en een looptijd van 24 maanden (2 jaar). Ze moet maandelijks 70 euro terugbetalen. Haar aanvraag wordt meteen bestudeerd en goedgekeurd.
 
Het gaat om een “klein krediet”, waardoor Jeanne haar budget onder controle kan houden. Precies wat ze wilde!
 
 

Persoonlijke lening simulatie

Wil je weten hoeveel een lening op afbetaling voor persoonlijk gebruik kost? Maak dan een simulatie van een persoonlijke lening. Je bepaalt het kredietbedrag en een looptijd en je hebt onmiddellijk het resultaat.
 

Meer weten over onze leningen op afbetaling?

Neem dan snel contact met je Auxifina-kantoor. Of vul even dit formulier in, het kost je slechts twee minuutjes. Wij contacteren je dan binnenkort voor een afspraak.