Jean-Jacques is al jaren klant bij dezelfde bank. Tijdens de zomer wil hij een reis naar Senegal maken om zijn familie te bezoeken. Hij boekt zijn trip en vraagt een lening aan bij zijn huisbankier. Maar op het allerlaatste moment weigert die zijn lening. Moet Jean-Jacques zijn reisplannen opbergen? Neen, Auxifina schiet hem te hulp.
 

De bank weigert het krediet

Jean-Jacques kwam op het idee om naar Senegal te trekken omdat hij een mailing van Auxifina in de bus gekregen had over een vakantielening. Maar omdat hij al jarenlang klant was bij dezelfde bank, was hij ervan overtuigd dat die hem het snelst en het best kon helpen. Jammer genoeg kwam Jean-Jacques bedrogen uit. De bank weigerde het krediet enkele weken vooraleer Jean-Jacques het vliegtuig zou nemen en zijn familie zou terugzien. Van een kale reis gesproken …
 
Waarom weigerde de bank de lening aan Jean-Jacques? Het ging ten slotte maar om een kredietbedrag van € 3.000. Wel, Jean-Jacques had bij diezelfde bank al een lening op afbetaling en een kredietopening lopen. De bank was er niet van overtuigd dat Jean-Jacques met zijn inkomen in staat zou zijn om daarbovenop nog een vakantielening af te betalen. Op zich geen drama, maar ze hebben Jean-Jacques wel een hele tijd aan het lijntje gehouden. 
 

Auxifina biedt de oplossing: hergroepering van kredieten

Bijna radeloos stapt Jean-Jacques een Auxifina-kantoor binnen. Onze medewerker bespreekt samen met Jean-Jacques de situatie en gaat op zoek naar een oplossing. Die bestaat uit een hergroepering van de verschillende kredieten, met inbegrip van het budget voor de reis. Jean-Jacques heeft nu een duidelijk perspectief: hij weet perfect welk bedrag hij de komende jaren elke maand moet afbetalen en kan zich opmaken voor een mooie reis om zijn familie terug te zien!
 
Let op : ondanks een lagere maandaflossing en lagere rentevoet, resulteert dit misschien in een lening met een langere looptijd met een groter totaal terug te betalen bedrag.
 

Is jouw krediet ook door de bank geweigerd

Wil je een lening aangaan om een mooie reis te maken, maar weigert de bank je een krediet? Kom dan langs bij Auxifina. Wij analyseren jouw situatie opnieuw en vinden misschien nog wel een oplossing voor jouw lening zodat jij ook op vakantie kunt gaan. Dat noemen wij de droomversneller!