{{"calc_amount"|translate}}:
{{"calc_duration"|translate}}:
{{'our_proposal'|translate}}  {{'monthly' | translate}} {{user.credit.monthlyRepayment}} € * {{'installment_loan' | translate}}  / {{ 'months' | translate }}

{{ 'personal_info' | translate }}

?
?

SERVER ERROR

Exemple représentatif:
Prêt à tempérament tous motifs de 8000 €, TAEG (Taux Annuel Effectif Global) de 9.40% (taux débiteur annuel fixe: 9.40%), mensualité de 199,14 € en 48 mois. Montant total dû: 9558,72 €. TAEG au 01/12/2015

Representatief voorbeeld :
Lening op afbetaling voor alle doeleinden van 8000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 9.40% (vaste jaarlijkse debetrente : 9.40%). Maandelijkse afbetaling van 199,14 EUR/maand in 48 maanden. Totaal te betalen bedrag 9558,72 EUR. JKP geldig op 01/12/2015.

Loading ...

Uw tevredenheid is onze missie.

Bij Auxifina geniet u van een financiële oplossing op maat van uw budget, de garantie op een snelle en discrete behandeling van uw dossier en een duidelijke, transparante communicatie.

De mooiste dag van uw leven…

Een hagelwitte trouwjurk voor haar, een gitzwarte smoking voor hem, een prachtige limousine, een professionele fotoreportage, een receptie voor de kennissen en een uitgebreid diner en avondfeest voor familie en vrienden...

Met de huwelijkslening van Auxifina wordt uw droomhuwelijk realiteit!Elke maand betaalt u een beperkte vaste som terug. Zo weegt uw krediet niet al te zwaar op uw maandbudget en blijven ook uw andere dromen binnen handbereik!

 

Discrete en snelle oplossing

Auxifina behandelt uw dossier snel en in alle discretie. Wij contacteren u op werkdagen binnen de 24u voor een verdere afhandeling van uw dossier.

Hulp nodig van een specialist?

Contacteer ons tijdens de kantooruren op het nummer 078.050.800. Onze medewerkers staan u graag bij met raad en daad!

Waarom Auxifina ?

Wij staan garant voor een financiële oplossing op maat van uw budget, een snelle en discrete behandeling van uw dossier en een duidelijke en transparante communicatie. Uw tevredenheid is onze missie.