Bij een lening op afbetaling leen je geld van een kredietverstrekker, zoals Auxifina.
 
Je sluit de lening af voor een bepaalde periode. Op vaste tijdstippen betaal je een deel van het ontleende bedrag terug, plus intresten. Een lening op afbetaling is een interessante oplossing als je om welke reden dan ook op korte termijn extra geld nodig hebt.
 

Waarom een lening op afbetaling afsluiten?

Eenvoudig: je heb extra kapitaal nodig. Voor een belangrijke aankoop (meubels, een elektrische fiets, een reis …), een verbouwing of een andere reden. Als je een lening op afbetaling alle doeleinden wil onderschrijven, dan hoef je de reden daarvoor zelfs niet te vertellen aan je kredietverstrekker. Discretie is nu eenmaal erg belangrijk.
 

Wat moet je doen om een lening op afbetaling te krijgen?

Maak een afspraak met een specialist. Hij of zij vertelt je alles over de voorwaarden en tarieven. Als je wil, kan je vooraf zelf al een idee krijgen van de mogelijke rentevoeten en maandlasten. Hier kan je bijvoorbeeld een simulatie voor een lening op afbetaling maken.
 
Ga je akkoord met het voorstel, dan moet je nog enkele vragen beantwoorden over je financiële en je gezinssituatie. De kredietverstrekker wil natuurlijk ook zeker zijn dat je de ontleende som kunt terugbetalen. Vervolgens wordt het ingevulde aanvraagformulier doorgestuurd naar de kredietverstrekker.
 
Zodra die zijn akkoord geeft, wordt het ontleende bedrag op jouw rekening gestort en kan je maandelijks beginnen aflossen.
 

Waarop moet je letten als je een kredietverstrekker kiest?

 
- Vergelijk de tarieven van meerdere kredietverstrekkers.
- Vraag hoe snel en efficiënt de aanvraagprocedure verloopt.
- Kies een ethische en correcte kredietverstrekker.
- Bij sommige kredietverstrekkers kan je enkel bij hen op kantoor terecht. Anderen komen ook bij jou thuis langs om alles in orde te brengen. Dat is uiteraard handig.
- Een discrete kredietverstrekker heeft zeker een streepje voor.
 

Lening op afbetaling online aanvragen?

Dat kan perfect. Klik hier voor het online aanvragen van een lening op afbetaling.
 

Meer informatie van een specialist in leningen op afbetaling?

Wil je graag wat meer uitleg van een specialist in leningen op afbetaling? Vul dan snel dit formulier in, het kost je maar twee minuutjes. Wij contacteren je dan binnenkort voor een afspraak.