Van Auxifina naar Credishop

Doorheen de jaren heeft Auxifina jou en vele anderen geholpen om hun dromen waar te maken: een hypothecaire lening om een huis te kopen, een krediet voor een renovatieproject, een nieuwe wagen, een verre reis, …

We willen je dan ook graag bedanken voor het vertrouwen dat je in ons gesteld hebt.

Maar nu is het tijd voor een nieuw verhaal. In de eerste plaats een nieuwe naam: Credishop neemt immers de activiteiten van Auxifina over.

Credishop zal je verder helpen met hypothecaire leningen aan, alsook leningen voor gezinsuitgaven, aankoop van meubilair of een extra reserve. Nieuw bij Credishop is dat zelfstandigen er ook terecht kunnen als ze een financiering zoeken.

Wat doet Credishop Voor je?

Wat mag je van Credishop verwachten?

Een snelle oplossing

Heb je dringend geld nodig? Onze specialisten gaan meteen op zoek naar een oplossing voor jou.

Zelf je lening online regelen

Een lening aanvragen waar je ook bent. Eenvoudige aanvraag.

Persoonlijke begeleiding

Onze raadgevers staan voor je klaar om een lening op maat voor te stellen.

Flexibel

Jij komt naar ons of wij komen tot bij jou thuis. Jij kiest!

Efficiënt

Zo weinig mogelijk rompslomp! We proberen zo efficiënt mogelijk te werken. We maken dus gebruik van digitale hulpmiddelen als dat kan.

Auxifina NV was kredietgever in consumentenkrediet. Auxifina aanvaardt geen nieuwe kredietaanvragen meer en beheert zuiver de bestaande kredietportefeuille. Indien je vragen hebt rond een bestaande lening bij Auxifina, kan je een email sturen naar backoffice@auxifina.be.

Ben je op zoek naar een nieuwe lening, neem je best contact op met Credishop.

Contact
Auxifina NV
Duwijckstraat 17
2500 Lier
BE0464.375.028
backoffice@auxifina.be

 

 

U kan opnieuw betalingsuitstel aanvragen voor uw lening op afbetaling vanaf 1 februari tot en met eind maart 2021. Dit voor een periode van maximum 3 maanden. Het betalingsuitstel kan maximaal tot eind juni lopen. Het betalingsuitstel heeft zowel betrekking op kapitaal als interesten.

Gelieve dit formulier te willen gebruiken.