Wij stellen u een breed gamma aan kredietoplossingen voor, op maat van uw projecten en met aandacht voor uw wensen: Persoonlijke lening, Renovatielening, Vakantielening, Huwelijkslening, Auto- & motorlening, Hypothecaire lening, Online lening, Hergroepering van kredieten.

Uw tevredenheid is onze missie. Bij Auxifina geniet u van een financiële oplossing op maat van uw budget, de garantie op een snelle en discrete behandeling van uw dossier en een duidelijke, transparante communicatie.

Wij bieden u een persoonlijke aanpak die aangepast is aan uw wensen en dat zonder enig bewijs van uw uitgaven.

Onze filosofie, onze waarden

Verantwoordelijkheid

Wij bestuderen elke aanvraag grondig en doen u een voorstel op maat in functie van uw financiële mogelijkheden, plannen en wensen. Zo kan u een financieel gezonde en evenwichtige situatie bewaren.

Transparantie

U maakt uw keuze in alle vertrouwen, wij hebben niets te verbergen: onze overzichtelijke documenten verzekeren u van een klare kijk op de rentes, maandelijkse kosten en looptijd van het geleende bedrag. Raadpleeg gerust ons kredietwoordenboek voor meer informatie.

Advies

De tevredenheid van onze klanten is onze absolute prioriteit. Heeft u plannen? Laat ons samen bekijken hoe we ze kunnen financieren, aangepast aan uw behoeften en persoonlijke situatie. Doe uw voordeel met onze gepersonaliseerde oplossingen.

Luisterend oor

Tijdens de volledige looptijd van uw lening staan onze raadgevers steeds klaar voor u. Zij beantwoorden al uw vragen, behandelen uw opmerkingen en vinden samen met u de beste oplossing voor elke situatie.

Aanvullende diensten

Wij bieden u vrijblijvend verzekeringsproducten en aanvullende diensten aan, zodat uw financiering of gefinancierd goed het altijd veilig stellen.

Burgerzin

Wij zetelen in een aantal instellingen die waken over de regelgeving en deontologie in de kredietsector: een strikte ethiek en onvoorwaardelijke integriteit vormen de basis van ons vakmanschap.